Hoe activeert u uw account?

  1. Klik rechtsboven op de homepage op 'Mijn Rijnhart'.

  2. Klik rechts op 'Account aanvragen'.

  3. Vul de gegevens in waar de site om vraagt.

  4. U krijgt via de e-mail een link om uw account definitief aan te maken.

  5. Klik op de link in uw e-mail en maak een veilig wachtwoord aan.


Inloggen

Nadat u uw account heeft geactiveerd, kunt u inloggen. U doet dit door rechtsboven op de homepage op de knop 'Mijn Rijnhart' te klikken. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op 'Mijn Rijnhart'.


Kies een veilig wachtwoord

Het is belangrijk dat uw wachtwoord niet makkelijk te achterhalen is. Gebruik daarom in uw wachtwoord minimaal 1 cijfers, 1 hoofdletter, 1 kleine letter en minimaal 1 speciaal karakter (zoals een uitroepteken of vraagteken). Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn. Bewaar uw wachtwoord goed, u heeft het de volgende keer weer nodig.

Hulp nodig?

Neem bij onderstaande problemen contact op met onze Klantenservice. Zij kunnen u helpen bij het aanmaken van uw account.

  1. Heeft uw huisnummer een toevoeging? Vul dan alleen uw huisnummer in. In het volgende scherm kunt u dan de toevoeging kiezen.

  2. Om uw account aan te vragen, vult u uw geboortedatum in. Het kan zijn dat uw geboortedatum niet bij ons bekend is. Dan lukt het helaas niet om uw account te activeren zonder hulp van de medewerkers van de Klantenservice.

  3. Ontvangt u geen e-mail om uw account definitief te maken? Controleer eerst uw spam of uw map met ongewenste e-mail. Heeft u niets ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.