Betaal uw huur via automatische incasso
Makkelijk: u kunt uw huur automatisch betalen. U hoeft er dan nooit aan te denken. En de huur is altijd op tijd bij ons. Verandert uw huur? Dan verandert het bedrag dat wij afschrijven automatisch mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is dat er genoeg geld op uw bankrekening staat.

Automatische incasso

Direct betaalwijze automatische incasso regelen

Nu regelen

Betaallink per e-mail
U krijgt elke maand een e-mail van ons met daarin het bedrag dat u moet betalen. In de e-mail staat ook een link naar iDEAL. U hoeft alleen maar door te klikken om de huurrekening daar te betalen. Denkt u er aan dat de huur voor de komende maand vóór de 1e dag van de komende maand bij ons binnen moet zijn?

Betaallink per e-mail

Direct betalen met betaallink

Nu betalen

Maak uw huur handmatig over
Misschien maakt u de huur het liefst zelf over. Dat kan ook: op rekeningnummer NL09RABO0335611842. Vergeet niet uw adres te vermelden. En de maand waarvoor de betaling geldt. Denkt u er aan dat de huur voor de komende maand vóór de 1e dag van de komende maand bij ons binnen moet zijn?

Wilt u liever pinnen aan de balie?
Dat kan ook. Kom dan naar ons kantoor aan de Bolderikkamp 12 in Leiderdorp. Kijk voor onze actuele openingstijden op onze contactpagina.

Veelgestelde vragen