Voor de aanschaf van de kookplaat kunt u kijken naar een model met een maximale aansluitwaarde van 7.200 Watt / 7,2 kW. Apparatuur met een hoger vermogen is niet geschikt. Als u een losse oven heeft, is het vaak nodig hiervoor een aparte groep aan te leggen. Daar kunnen wij voor zorgen.


Rijnhart Wonen betaalt een deel van de kosten

We denken graag met u mee over de elektrische aansluiting die nodig is om elektrisch te kunnen koken. En omdat elektrisch koken een stap is richting duurzaamheid, betaalt Rijnhart Wonen de helft van de kosten van de elektrische aansluiting. De andere helft van de kosten betaalt u zelf via een huurverhoging van € 1,72 per maand. Heeft u ook een losse oven dan maken wij er een groep bij. De huurverhoging voor een aansluiting met een aparte groep voor uw oven is € 3,44 per maand.

Wilt u een compleet elektrisch fornuis?
Dan heeft u misschien een krachtstroomaansluiting (3-fasen) nodig. Dit vraagt u aan bij uw netbeheerder (Liander). De kosten voor een krachtstroomaansluiting betaalt u zelf en zijn ongeveer € 500-,. Zijn er nog andere elektrische aanpassingen nodig? Dan regelen wij dit voor u. De huurverhoging voor deze een aansluiting is ook € 3,44 per maand.

Vraag elektrisch koken aan

Vul het aanvraagformulier in, onderteken en verstuur het. Zodra wij dit formulier ingevuld en ondertekend van u hebben ontvangen, geven wij opdracht aan de aannemer om de werkzaamheden uit te voeren. De aannemer neemt contact met u op voor een afspraak. Is de aansluiting gemaakt? Dan voeren wij de huurverhoging door. Kiest u ervoor de aansluiting geheel zelf te betalen? Dan hoeft u het formulier niet in te vullen, maar doet u een aanvraag voor een Zelf Aangebrachte Voorziening (ZAV).

Elektrisch koken

Vul het formulier direct in

Direct aanvragen