210 huurwoningen in Voorschoten erbij

Geplaatst op

Een mooi begin van de lente: we voegen vandaag 210 huurwoningen in Voorschoten toe aan onze woningvoorraad!

Vanaf 1 juli 2022 hadden we deze woningen al in beheer van onze collega-corporatie Ons Doel, en vanaf 28 maart zijn we ook eigenaar na een positief advies van de huurdersorganisaties. Voor de bewoners verandert er weinig, alleen het betalen van de huur. Zij blijven verzekerd van een fijn en betaalbaar huis. En zij zijn al gewend aan onze dienstverlening sinds Rijnhart Wonen hun woningen beheert.

Chrétien Mommers, directeur-bestuurder Rijnhart Wonen: “We zijn blij dat we deze woningen kunnen overnemen van Ons Doel en zo ons steentje kunnen bijdragen aan goede en betaalbare woningen in Voorschoten en in de Leidse regio. Voor zowel de huidige als toekomstige huurders. De overdracht is een mooi voorbeeld van hoe we met onze partners samenwerken in de regio Holland Rijnland."

Christoffel Klap, directeur-bestuurder Woningstichting Ons Doel: “De overdracht van onze woningen aan Rijnhart Wonen voelt als een logische stap, omdat zij ook al het beheer voor ons uitvoerde. Wij kunnen nu volkshuisvestelijk in Leiden meer betekenen."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Huurverhoging vanaf 1 juli 2024

Bouwen en verduurzamen kost veel geld, en prijzen zijn gestegen. Dat ziet u dit jaar terug in de huurverhoging. We kijken daarbij goed of de huur past bij uw woning en binnen de regels van de overheid.
Lees meer