Betegelde tuin? Doe mee aan het NK-tegelwippen

Geplaatst op

De gemeenten Voorschoten en Leiderdorp doen mee aan het NK-tegelwippen. Dit is een landelijke wedstrijd waarin gemeentes tussen 21 maart en 31 oktober strijden om wie de meeste tegels kan vervangen door groen. Heeft u een tuin waar veel tegels, klinkers of andere verharding in ligt? Dan kunt u meedoen aan het NK-tegelwippen.

Het vergroenen van uw tuin zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer. Ook biedt een groene tuin koelte tijdens hete zomerdagen. U bent niet de enige die profiteert van een groene tuin; vogels, vlinders en bijen worden er ook blij van!

Maak gebruik van de tegeltaxi
Wist u dat u zich in Voorschoten kunt aanmelden voor de tegeltaxi of een tegelwip-burendag? U krijgt dan hulp bij het vergroenen van uw tuin.
Kijk voor meer informatie op:

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer