Bewoners in Voorschoten ruimen op!

Geplaatst op

Op 14 juni organiseerde onze afdeling Sociaal Beheer weer een opruimactie. Deze keer gingen ze vol energie aan de slag bij de woningen aan de Nicolaas Maeskade en het Ruysdaelhof in Voorschoten.

Ondanks het warme weer waren bewoners al flink bezig geweest met het opruimen van hun eigen portiek en berging. Daardoor lagen er al vóór de officiële start van de opruimactie stapels spullen buiten. Naast het opruimen was er ook ruimte om te praten met bewoners. Ook het netwerk van Rijnhart Wonen droeg een steentje bij, waaronder handhaving, de gemeente, Huurdersbelangenorganisatie Voorschoten (HBVV) en Voorschoten voor Elkaar.

“Het was fijn om te zien dat iedereen zo betrokken was”, vertelt woonconsulent Wesley. “De al aanwezige stapel spullen buiten liet zien dat de huurders hun verantwoordelijkheid nemen en er echt voor willen gaan. We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze opruimactie. Samen hebben we gezorgd voor een schonere en veiligere buurt.”

Helpt u mee uw woonomgeving veilig en schoon te houden?
Helpt u mee uw woonomgeving veilig en schoon te houden? Zo voorkomen we ongedierte in of rond het gebouw. En komen hulpdiensten, bezoekers en medebewoners altijd zonder hinder waar ze moeten zijn. Gooi daarom uw afval niet op straat of in de bosjes, maar altijd direct in de goede afvalcontainer. Laat het niet staan op de galerij of in andere gemeenschappelijke ruimtes. Ook niet heel even. Dank u wel voor uw hulp!

Foto's: BuroJP

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer