Bewoners in Voorschoten ruimen op!

Geplaatst op

Op 14 juni organiseerde onze afdeling Sociaal Beheer weer een opruimactie. Deze keer gingen ze vol energie aan de slag bij de woningen aan de Nicolaas Maeskade en het Ruysdaelhof in Voorschoten.

Ondanks het warme weer waren bewoners al flink bezig geweest met het opruimen van hun eigen portiek en berging. Daardoor lagen er al vóór de officiële start van de opruimactie stapels spullen buiten. Naast het opruimen was er ook ruimte om te praten met bewoners. Ook het netwerk van Rijnhart Wonen droeg een steentje bij, waaronder handhaving, de gemeente, Huurdersbelangenorganisatie Voorschoten (HBVV) en Voorschoten voor Elkaar.

“Het was fijn om te zien dat iedereen zo betrokken was”, vertelt woonconsulent Wesley. “De al aanwezige stapel spullen buiten liet zien dat de huurders hun verantwoordelijkheid nemen en er echt voor willen gaan. We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van deze opruimactie. Samen hebben we gezorgd voor een schonere en veiligere buurt.”

Helpt u mee uw woonomgeving veilig en schoon te houden?
Helpt u mee uw woonomgeving veilig en schoon te houden? Zo voorkomen we ongedierte in of rond het gebouw. En komen hulpdiensten, bezoekers en medebewoners altijd zonder hinder waar ze moeten zijn. Gooi daarom uw afval niet op straat of in de bosjes, maar altijd direct in de goede afvalcontainer. Laat het niet staan op de galerij of in andere gemeenschappelijke ruimtes. Ook niet heel even. Dank u wel voor uw hulp!

Foto's: BuroJP

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer