Binnenkort weer Burendag!

Geplaatst op

Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren ieder jaar Burendag om mensen met elkaar in contact te brengen. Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Nu doen ieder jaar zo’n 1 miljoen mensen mee aan Burendag.

Organiseert u ook een leuke activiteit voor uw buurt? Maak kans op een bijdrage van Rijnhart Wonen!
We vinden het heel belangrijk dat bewoners zich prettig voelen in hun buurt. Je buurtgenoten ontmoeten kan daar heel goed bij helpen. Daarom dragen we graag een steentje bij en belonen we de 3 leukste activiteiten met een bijdrage van € 150,00. Daarbij gelden dezelfde voorwaarden als bij het Oranjefonds. Kijk voor de voorwaarden op burendag.nl.

Kans maken op deze bijdrage? Stuur ons dan uw plan met berekening van de kosten via sociaalbeheer@rijnhartwonen.nl. Dit kan tot en met 8 september 2023. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer