Binnenkort weer Burendag!

Geplaatst op

Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren ieder jaar Burendag om mensen met elkaar in contact te brengen. Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Nu doen ieder jaar zo’n 1 miljoen mensen mee aan Burendag.

Organiseert u ook een leuke activiteit voor uw buurt? Maak kans op een bijdrage van Rijnhart Wonen!
We vinden het heel belangrijk dat bewoners zich prettig voelen in hun buurt. Je buurtgenoten ontmoeten kan daar heel goed bij helpen. Daarom dragen we graag een steentje bij en belonen we de 3 leukste activiteiten met een bijdrage van € 150,00. Daarbij gelden dezelfde voorwaarden als bij het Oranjefonds. Kijk voor de voorwaarden op burendag.nl.

Kans maken op deze bijdrage? Stuur ons dan uw plan met berekening van de kosten via sociaalbeheer@rijnhartwonen.nl. Dit kan tot en met 8 september 2023. De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer