Donatie van Rijnhart Wonen en Sement voor Voedselbank Leiden

Geplaatst op

Op 23 mei overhandigde Rijnhart Wonen een cheque van 770 euro aan de Voedselbank Leiden. Rijnhart Wonen deed de donatie in samenwerking met arbeidsbemiddelaar Sement.

Martin de Roij, HR manager bij Rijnhart Wonen: "Voor een tijdelijke opdracht hielp Sement ons aan een enthousiaste collega. Deze collega heeft in totaal 335 uur bij ons gewerkt. Sement heeft de mooie regeling dat zij voor ieder gewerkt uur een euro aan het goede doel doneren. De keus viel al snel op de Voedselbank Leiden. We vonden het zo'n mooi initiatief dat we het bedrag hebben verdubbeld."

De Voedselbank is blij met de donatie. Frank Mittertreiner, voorzitter van Voedselbank Leiden: "We kunnen dit bedrag goed gebruiken om extra etenswaren in te kopen om kwalitatief goede voedselpakketten samen te stellen voor onze klanten."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer