Donatie van Rijnhart Wonen en Sement voor Voedselbank Leiden

Geplaatst op

Op 23 mei overhandigde Rijnhart Wonen een cheque van 770 euro aan de Voedselbank Leiden. Rijnhart Wonen deed de donatie in samenwerking met arbeidsbemiddelaar Sement.

Martin de Roij, HR manager bij Rijnhart Wonen: "Voor een tijdelijke opdracht hielp Sement ons aan een enthousiaste collega. Deze collega heeft in totaal 335 uur bij ons gewerkt. Sement heeft de mooie regeling dat zij voor ieder gewerkt uur een euro aan het goede doel doneren. De keus viel al snel op de Voedselbank Leiden. We vonden het zo'n mooi initiatief dat we het bedrag hebben verdubbeld."

De Voedselbank is blij met de donatie. Frank Mittertreiner, voorzitter van Voedselbank Leiden: "We kunnen dit bedrag goed gebruiken om extra etenswaren in te kopen om kwalitatief goede voedselpakketten samen te stellen voor onze klanten."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer