Donatie van Rijnhart Wonen en Sement voor Voedselbank Leiden

Geplaatst op

Op 23 mei overhandigde Rijnhart Wonen een cheque van 770 euro aan de Voedselbank Leiden. Rijnhart Wonen deed de donatie in samenwerking met arbeidsbemiddelaar Sement.

Martin de Roij, HR manager bij Rijnhart Wonen: "Voor een tijdelijke opdracht hielp Sement ons aan een enthousiaste collega. Deze collega heeft in totaal 335 uur bij ons gewerkt. Sement heeft de mooie regeling dat zij voor ieder gewerkt uur een euro aan het goede doel doneren. De keus viel al snel op de Voedselbank Leiden. We vonden het zo'n mooi initiatief dat we het bedrag hebben verdubbeld."

De Voedselbank is blij met de donatie. Frank Mittertreiner, voorzitter van Voedselbank Leiden: "We kunnen dit bedrag goed gebruiken om extra etenswaren in te kopen om kwalitatief goede voedselpakketten samen te stellen voor onze klanten."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Individuele bijzondere bijstand voor Leiderdorpers

Woont u in Leiderdorp en had u moeite om de energierekening te betalen in 2023 door een laag inkomen? Dan is er goed nieuws: de gemeente Leiderdorp kan u hierbij financieel ondersteunen. U kunt deze individuele bijzondere bijstand aanvragen tot en met 31 oktober 2024.
Lees meer