Doorstroommakelaar voor 55+ers

Geplaatst op

Veel 55+ers willen wel verhuizen. Omdat hun woning nu te groot voelt. Of het onderhoud van de tuin te veel werk is geworden. Of het traplopen steeds lastiger gaat. Maar ze weten niet goed hoe dit aan te pakken, zien op tegen hogere huurkosten en andere belemmeringen.  

5 corporaties uit de Leidse regio, waaronder Rijnhart Wonen, hebben daarom een doorstroommakelaar aangesteld, Eva Scheffers. Zij gaat 55+ huurders helpen om een beter passende woning te vinden. 
Vandaag werd het officiële startsein gegeven. Meer weten? Kijk op deze pagina

Foto: BuroJP

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer