Doorstroommakelaar voor 55+ers

Geplaatst op

Veel 55+ers willen wel verhuizen. Omdat hun woning nu te groot voelt. Of het onderhoud van de tuin te veel werk is geworden. Of het traplopen steeds lastiger gaat. Maar ze weten niet goed hoe dit aan te pakken, zien op tegen hogere huurkosten en andere belemmeringen.  

5 corporaties uit de Leidse regio, waaronder Rijnhart Wonen, hebben daarom een doorstroommakelaar aangesteld, Eva Scheffers. Zij gaat 55+ huurders helpen om een beter passende woning te vinden. 
Vandaag werd het officiële startsein gegeven. Meer weten? Kijk op deze pagina

Foto: BuroJP

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer