Driemaster genomineerd voor de Rijnlandse Architectuur Prijs

Geplaatst op

De Driemaster in Leiderdorp is genomineerd voor de Rijnlandse Architectuur Prijs! Het ontwerp van de Driemaster staat op de lijst van meest opvallende architectuurprojecten.

De Driemaster werd in 2021 gebouwd door Ballast Nedam voor Rijnhart Wonen en Amvest. Het bestaat uit twee woongebouwen: ‘De Ridder’ en ‘De Jonker’. In De Jonker hebben we 49 sociale huurwoningen. 13 woningen op de eerste verdieping verhuren we aan zorgpartij De Haardstee. Hier wonen mensen die via De Haardstee worden begeleid. Dankzij deze begeleiding kan men zo zelfstandig mogelijk leven met aandacht voor eigen ontwikkeling, kracht en sociaal netwerk.

De komende maand beoordeelt een jury alle genomineerden. Daar rolt een korte lijst uit. Vanaf 6 september kunnen inwoners uit de regio online hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer