Driemaster genomineerd voor de Rijnlandse Architectuur Prijs

Geplaatst op

De Driemaster in Leiderdorp is genomineerd voor de Rijnlandse Architectuur Prijs! Het ontwerp van de Driemaster staat op de lijst van meest opvallende architectuurprojecten.

De Driemaster werd in 2021 gebouwd door Ballast Nedam voor Rijnhart Wonen en Amvest. Het bestaat uit twee woongebouwen: ‘De Ridder’ en ‘De Jonker’. In De Jonker hebben we 49 sociale huurwoningen. 13 woningen op de eerste verdieping verhuren we aan zorgpartij De Haardstee. Hier wonen mensen die via De Haardstee worden begeleid. Dankzij deze begeleiding kan men zo zelfstandig mogelijk leven met aandacht voor eigen ontwikkeling, kracht en sociaal netwerk.

De komende maand beoordeelt een jury alle genomineerden. Daar rolt een korte lijst uit. Vanaf 6 september kunnen inwoners uit de regio online hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Donderdag 29 februari is onze klantenservice niet bereikbaar

Donderdag 29 februari is onze klantenservice niet bereikbaar. Meld een reparatie via Mijn Rijnhart. Daar kunt u ook andere woonzaken regelen. Bel bij spoed naar 071 589 04 70. U wordt dan doorverbonden naar onze noodservice. Vrijdag 1 maart staan onze medewerkers weer klaar om u te helpen.
Lees meer

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer