Even voorstellen: Hendrik van Rijn, wijkagent van Zoeterwoude

Geplaatst op

Hendrik is eind vorig jaar gestart als nieuwe wijkagent in Zoeterwoude. Hij werkt al 22 jaar bij de politie, waarvan 10 jaar als wijkagent in Lisse en 4 jaar in Katwijk.

Hendrik: “Ik zoek graag verbinding met de inwoners van Zoeterwoude. En hoor graag wat er leeft en speelt binnen de gemeente. Meestal rijd ik rond op de fiets, spreek me dus gerust een keertje aan!

Of volg me op mijn Instagramaccount: wijkagent_zoeterwoude.”

Hendrik van RijnDeel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer