Feestelijke opening ontmoetingscentrum De Hoeksteen

Geplaatst op

Woonconsulent Loes Amptmeijer: “We hebben een geldbedrag gekregen van Fonds 1818, speciaal voor het opknappen van ontmoetingsplekken in de buurt. Met een frisse lik verf, nieuw behang en prachtige meubels is De Hoeksteen nu meer dan ooit een warme en uitnodigende ontmoetingsplek voor iedereen.” 
 
Incluzio organiseert samen met bewoners in De Hoeksteen verschillende activiteiten. Van een breiclub tot een wandelclub en een Mahjongclub; er is voor elk wat wils. Naast de grote ontmoetingsruimte is er nu ook een speciale vergaderkamer ingericht voor kleinere groepen. Loes: "De Hoeksteen is nu een plek waar bewoners samenkomen voor leuke activiteiten met elkaar. We zijn trots op het resultaat en zijn blij dat bewoners elkaar op deze gezellige plek kunnen ontmoeten.” 

Foto's: BuroJP

DSC_3723DSC_3822DSC_3817DSC_3785

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Individuele bijzondere bijstand voor Leiderdorpers

Woont u in Leiderdorp en had u moeite om de energierekening te betalen in 2023 door een laag inkomen? Dan is er goed nieuws: de gemeente Leiderdorp kan u hierbij financieel ondersteunen. U kunt deze individuele bijzondere bijstand aanvragen tot en met 31 oktober 2024.
Lees meer