Feestelijke opening ontmoetingscentrum De Hoeksteen

Geplaatst op

Woonconsulent Loes Amptmeijer: “We hebben een geldbedrag gekregen van Fonds 1818, speciaal voor het opknappen van ontmoetingsplekken in de buurt. Met een frisse lik verf, nieuw behang en prachtige meubels is De Hoeksteen nu meer dan ooit een warme en uitnodigende ontmoetingsplek voor iedereen.” 
 
Incluzio organiseert samen met bewoners in De Hoeksteen verschillende activiteiten. Van een breiclub tot een wandelclub en een Mahjongclub; er is voor elk wat wils. Naast de grote ontmoetingsruimte is er nu ook een speciale vergaderkamer ingericht voor kleinere groepen. Loes: "De Hoeksteen is nu een plek waar bewoners samenkomen voor leuke activiteiten met elkaar. We zijn trots op het resultaat en zijn blij dat bewoners elkaar op deze gezellige plek kunnen ontmoeten.” 

Foto's: BuroJP

DSC_3723DSC_3822DSC_3817DSC_3785

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer