Gratis energiebesparende producten voor huurders in Zoeterwoude

Geplaatst op

Woont u in Zoeterwoude en heeft u nog geen gebruik gemaakt van de RREW-regeling? Dan kunt u een gratis box ophalen met energiebesparende producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tochtstrippen, ledverlichting of radiatorfolie. Deze middelen besparen energie en daarmee ook kosten.

U kunt een box afhalen van 6 tot 30 maart in het gemeentehuis van Zoeterwoude op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00-17.00 uur. Daarnaast kunt u ook langskomen bij De Huurderij (Energieweg 32H) op maandag en woensdag tussen 14.00–17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.zoeterwoudegaatgoed.nl

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer