Gratis energiebesparende producten voor huurders in Zoeterwoude

Geplaatst op

Woont u in Zoeterwoude en heeft u nog geen gebruik gemaakt van de RREW-regeling? Dan kunt u een gratis box ophalen met energiebesparende producten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tochtstrippen, ledverlichting of radiatorfolie. Deze middelen besparen energie en daarmee ook kosten.

U kunt een box afhalen van 6 tot 30 maart in het gemeentehuis van Zoeterwoude op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00-17.00 uur. Daarnaast kunt u ook langskomen bij De Huurderij (Energieweg 32H) op maandag en woensdag tussen 14.00–17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.zoeterwoudegaatgoed.nl

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer