Grip op uw geld met Geldfit

Geplaatst op

Het zijn tegenwoordig dure tijden. Veel mensen hebben problemen met het betalen van de vaste lasten, zoals de huur. Wist u dat u hulp kunt krijgen van Geldfit?

Inzicht in uw geldzaken
Op geldfit.nl/rijnhart kunt u via een online test zien hoe uw financiële situatie is en welke stappen u kunt zetten voor meer grip op uw geld. Ook krijgt u gelijk contactgegevens van organisaties in de buurt die u daarbij kunnen helpen. Voor een persoonlijk advies kunt u bellen met de hulplijn via 0800-8115.

Medewerkers van Geldfit bieden een luisterend oor, denken mee en brengen u in contact met passende hulp in de buurt. Gebruik maken van Geldfit is vrijwillig en gratis. Geldfit is er voor u en deelt geen informatie met Rijnhart Wonen. Kijk op geldfit.nl/rijnhart.

Spreekt u liever met iemand van Rijnhart Wonen?

We helpen u graag, bijvoorbeeld met een betalingsregeling. Neem contact met ons op via incasso@rijnhartwonen.nl of bel 071 589 04 70. We bespreken dan de mogelijkheden in uw situatie.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer