Grip op uw geld met Geldfit

Geplaatst op

Het zijn tegenwoordig dure tijden. Veel mensen hebben problemen met het betalen van de vaste lasten, zoals de huur. Wist u dat u hulp kunt krijgen van Geldfit?

Inzicht in uw geldzaken
Op geldfit.nl/rijnhart kunt u via een online test zien hoe uw financiële situatie is en welke stappen u kunt zetten voor meer grip op uw geld. Ook krijgt u gelijk contactgegevens van organisaties in de buurt die u daarbij kunnen helpen. Voor een persoonlijk advies kunt u bellen met de hulplijn via 0800-8115.

Medewerkers van Geldfit bieden een luisterend oor, denken mee en brengen u in contact met passende hulp in de buurt. Gebruik maken van Geldfit is vrijwillig en gratis. Geldfit is er voor u en deelt geen informatie met Rijnhart Wonen. Kijk op geldfit.nl/rijnhart.

Spreekt u liever met iemand van Rijnhart Wonen?

We helpen u graag, bijvoorbeeld met een betalingsregeling. Neem contact met ons op via incasso@rijnhartwonen.nl of bel 071 589 04 70. We bespreken dan de mogelijkheden in uw situatie.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Een kijkje in ons jaarverslag van 2023

2023 was een jaar van vooruitgang en innovatie voor ons. Bij Rijnhart Wonen hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening te verbeteren en onze aanwezigheid in Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten te versterken.
Lees meer