Grip op uw geld met Geldfit

Geplaatst op

Het zijn tegenwoordig dure tijden. Veel mensen hebben problemen met het betalen van de vaste lasten, zoals de huur. Wist u dat u hulp kunt krijgen van Geldfit?

Inzicht in uw geldzaken
Op geldfit.nl/rijnhart kunt u via een online test zien hoe uw financiële situatie is en welke stappen u kunt zetten voor meer grip op uw geld. Ook krijgt u gelijk contactgegevens van organisaties in de buurt die u daarbij kunnen helpen. Voor een persoonlijk advies kunt u bellen met de hulplijn via 0800-8115.

Medewerkers van Geldfit bieden een luisterend oor, denken mee en brengen u in contact met passende hulp in de buurt. Gebruik maken van Geldfit is vrijwillig en gratis. Geldfit is er voor u en deelt geen informatie met Rijnhart Wonen. Kijk op geldfit.nl/rijnhart.

Spreekt u liever met iemand van Rijnhart Wonen?

We helpen u graag, bijvoorbeeld met een betalingsregeling. Neem contact met ons op via incasso@rijnhartwonen.nl of bel 071 589 04 70. We bespreken dan de mogelijkheden in uw situatie.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Individuele bijzondere bijstand voor Leiderdorpers

Woont u in Leiderdorp en had u moeite om de energierekening te betalen in 2023 door een laag inkomen? Dan is er goed nieuws: de gemeente Leiderdorp kan u hierbij financieel ondersteunen. U kunt deze individuele bijzondere bijstand aanvragen tot en met 31 oktober 2024.
Lees meer