Heeft u nog recht op de energietoeslag van 2023?

Geplaatst op

U kunt tot 30 juni 2024 de energietoeslag bij uw gemeente aanvragen, als u deze nog niet automatisch hebt gekregen. Kijk hiervoor op de website van uw gemeente. Daar vindt u alle informatie over of u hier recht op hebt en hoe u de toeslag kunt aanvragen.

Let op: het gaat om de energietoeslag van 2023. Voor het jaar 2024 stelt de gemeente helaas geen energietoeslag beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Leiderdorp, Voorschoten of Zoeterwoude.

 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer