Heeft u nog recht op de energietoeslag van 2023?

Geplaatst op

U kunt tot 30 juni 2024 de energietoeslag bij uw gemeente aanvragen, als u deze nog niet automatisch hebt gekregen. Kijk hiervoor op de website van uw gemeente. Daar vindt u alle informatie over of u hier recht op hebt en hoe u de toeslag kunt aanvragen.

Let op: het gaat om de energietoeslag van 2023. Voor het jaar 2024 stelt de gemeente helaas geen energietoeslag beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Leiderdorp, Voorschoten of Zoeterwoude.

 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

De Huren in Holland Rijnland app is vanaf nu beschikbaar

Vanaf 1 mei is de nieuwe app van Huren in Holland Rijnland beschikbaar in de App Store en de Play Store. Hiermee kunt u vanaf nu als woningzoekende nog makkelijker en gebruikersvriendelijk op uw mobiele telefoon het aanbod van huurwoningen doorzoeken, reageren en de status volgen.
Lees meer

Schimmel voorkomen in huis

Om energiekosten te besparen, zetten sommige mensen de verwarming laag en houden ze ramen dicht. Dat is geen goed idee. U kunt de lucht in huis gezond houden door te ventileren.
Lees meer

Huurverhoging vanaf 1 juli 2024

Bouwen en verduurzamen kost veel geld, en prijzen zijn gestegen. Dat ziet u dit jaar terug in de huurverhoging. We kijken daarbij goed of de huur past bij uw woning en binnen de regels van de overheid.
Lees meer