Hureninhollandrijnland.nl in een nieuw jasje!

Geplaatst op

De website Hureninhollandrijnland.nl ziet er per 31 oktober 2023 anders uit. De vernieuwde website geeft beter overzicht en informatie is makkelijker te vinden. Zo vindt u misschien wel een passende woning en een fijn thuis. De regels voor het reageren op een woning blijven hetzelfde.


Door het vernieuwen van de website kan Hureninhollandrijnland.nl op 31 oktober even niet bereikbaar zijn. Probeert u het dan een uurtje later nog eens.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer