Hureninhollandrijnland.nl in een nieuw jasje!

Geplaatst op

De website Hureninhollandrijnland.nl ziet er per 31 oktober 2023 anders uit. De vernieuwde website geeft beter overzicht en informatie is makkelijker te vinden. Zo vindt u misschien wel een passende woning en een fijn thuis. De regels voor het reageren op een woning blijven hetzelfde.


Door het vernieuwen van de website kan Hureninhollandrijnland.nl op 31 oktober even niet bereikbaar zijn. Probeert u het dan een uurtje later nog eens.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer