Isolerende vloeren bij Akkerstraat en omgeving

Geplaatst op

In Leiderdorp hebben we bij 57 woningen in de Akkerstraat en omgeving een nieuwe isolerende vloer in de woonkamer gelegd.

“De oude houten vloeren in deze woonkamers waren aan vervanging toe”, vertelt Richard van Zwet, projectleider bestaande bouw. “Toen we dit project begonnen, maakten we meteen van de mogelijkheid gebruik om de woningen deels te verduurzamen. De nieuwe vloer die door Compofl oor is aangebracht, heeft een hoge isolatiewaarde. Daarmee ervaren bewoners nu minder kou.”

Van tevoren moesten bewoners hun woonkamer leeghalen en hun meubels veilig in een container opslaan.
Woonconsulent Wesley: ”We hebben per woning gekeken of het de bewoners zelf lukte of dat zij onze hulp hierbij nodig hadden. Door samen met de aannemer maatwerk te bieden, konden we de overlast voor bewoners beperken.”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer