Lang huren is een feestje waard: feestelijke high tea voor bewoners

Geplaatst op

Op 23 mei organiseerden we een feestelijke high tea ter ere van de bewoners die al 50 jaar of langer een woning van ons huren. Vorig jaar riepen we onze huurders op om zich aan te melden als ze al zo'n lange tijd bij ons wonen. Daar kregen we veel leuke reacties op.

In totaal schoven zo'n 80 gasten aan de gedekte tafels. Chrétien Mommers, directeur-bestuurder bij Rijnhart Wonen: “Tijdens de high tea ontstonden leuke gesprekken met mooie verhalen van huurders die al jarenlang hun thuis bij ons hebben. Ook kwam iedereen veel bekende gezichten tegen."

Aan het einde van de middag kregen we een bijzondere gast op bezoek: burgemeester Laila Driessen van Leiderdorp. Ze nam de tijd om de bewoners te spreken. We kijken met veel plezier terug op deze gezellige middag. Chrétien: “Het betekent veel voor ons dat zoveel mensen uit Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten de moeite hebben genomen om samen met ons dit bijzondere jubileum te vieren. Op naar nog vele jaren vol woonplezier!”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Een kijkje in ons jaarverslag van 2023

2023 was een jaar van vooruitgang en innovatie voor ons. Bij Rijnhart Wonen hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening te verbeteren en onze aanwezigheid in Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten te versterken.
Lees meer