Maak kennis met Janneke van ’t Oever, manager Wonen

Geplaatst op

"Ik ben Janneke van ’t Oever, de nieuwe manager Wonen bij Rijnhart Wonen. Ik ben 47 jaar en woon samen met mijn man in het prachtige Haarlem. Voordat ik gestart ben bij Rijnhart Wonen heb ik bijna 14 jaar bij een andere corporatie gewerkt in Amsterdam en omstreken. De rode draad is altijd verhuur geweest, maar daarnaast heb ik op verschillende afdelingen gewerkt zoals commercieel vastgoed, bedrijfsonroerendgoed en uiteindelijk ook op de afdeling wonen. Ik heb gezien hoe belangrijk het is dat een huis je thuis wordt en dat de leefbaarheid in een wijk goed is. In mijn functie als manager Wonen kan ik mij hier iedere dag mee bezighouden.  
 
Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat woningen zo snel mogelijk weer doorverhuurd zijn, dat problemen opgepakt worden en kijken wij samen met onze huurders vooruit. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er betaalbare sociale huurwoningen gebouwd worden die ook nog eens energiezuiniger zijn. Al deze aspecten zorgen ervoor dat ik graag bij een woningcorporatie werk. De Leidse regio is nu nog nieuw voor mij, maar ik ga mijn best doen om het snel eigen te maken en wie weet kom ik u tegen in de wijk of op ons kantoor."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer