Maak kennis met Janneke van ’t Oever, manager Wonen

Geplaatst op

"Ik ben Janneke van ’t Oever, de nieuwe manager Wonen bij Rijnhart Wonen. Ik ben 47 jaar en woon samen met mijn man in het prachtige Haarlem. Voordat ik gestart ben bij Rijnhart Wonen heb ik bijna 14 jaar bij een andere corporatie gewerkt in Amsterdam en omstreken. De rode draad is altijd verhuur geweest, maar daarnaast heb ik op verschillende afdelingen gewerkt zoals commercieel vastgoed, bedrijfsonroerendgoed en uiteindelijk ook op de afdeling wonen. Ik heb gezien hoe belangrijk het is dat een huis je thuis wordt en dat de leefbaarheid in een wijk goed is. In mijn functie als manager Wonen kan ik mij hier iedere dag mee bezighouden.  
 
Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat woningen zo snel mogelijk weer doorverhuurd zijn, dat problemen opgepakt worden en kijken wij samen met onze huurders vooruit. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er betaalbare sociale huurwoningen gebouwd worden die ook nog eens energiezuiniger zijn. Al deze aspecten zorgen ervoor dat ik graag bij een woningcorporatie werk. De Leidse regio is nu nog nieuw voor mij, maar ik ga mijn best doen om het snel eigen te maken en wie weet kom ik u tegen in de wijk of op ons kantoor."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer