Maak kennis met Martin Feenstra, manager Vastgoed bij Rijnhart Wonen

Geplaatst op

"Na mijn studie bouwkunde architectuur ben ik mijn carrière in de vastgoedsector begonnen bij een architectenbureau in Amsterdam. Daarna ben ik als manager vastgoed aan de slag gegaan bij verschillende woningcorporaties, daarna was ik regiomanager maatschappelijk vastgoed en directeur bouw bij 2 ontwikkelende aannemers. Voordat ik bij Rijnhart Wonen ging werken, was ik manager vastgoed bij Woonopmaat in Heemskerk. 

Net als in mijn vorige baan ben ik bij Rijnhart Wonen lid van het managementteam en verantwoordelijk voor de kwaliteit van ons vastgoed en het bouwen van sociale huurwoningen. Samen met mijn collega’s staan we voor een flinke uitdaging op het gebied van bouw en verduurzaming. We zorgen voor goed onderhouden woningen die klaar zijn voor de toekomst.

De komende jaren bouwen we ook veel nieuwe betaalbare sociale huurwoningen bij. Hiervoor maken we plannen samen met bewoners en werken we samen met gemeenten, huurdersorganisaties en onze bouwpartners."
 

 

 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Werken bij de WOCO

Samen met 41 woningcorporaties in Zuid-Holland sluiten we ons aan bij de arbeidsmarktcampagne Werken bij de WOCO. Met elkaar laten we zien hoe waardevol het werken bij een woningcorporatie is.
Lees meer

De Huren in Holland Rijnland app is vanaf nu beschikbaar

Vanaf 1 mei is de nieuwe app van Huren in Holland Rijnland beschikbaar in de App Store en de Play Store. Hiermee kunt u vanaf nu als woningzoekende nog makkelijker en gebruikersvriendelijk op uw mobiele telefoon het aanbod van huurwoningen doorzoeken, reageren en de status volgen.
Lees meer

Schimmel voorkomen in huis

Om energiekosten te besparen, zetten sommige mensen de verwarming laag en houden ze ramen dicht. Dat is geen goed idee. U kunt de lucht in huis gezond houden door te ventileren.
Lees meer