Maak kennis met team Verhuur

Geplaatst op

Team Verhuur bestaat uit 3 medewerkers: woonmakelaars Alinne en Yasmin en coördinator woonmakelaar Pauline. Samen pakken ze alles op rondom het verhuren van onze woningen. Dat doen ze in 3 stappen: inspectie, adverteren & bezichtigen, en de woning toewijzen.

Inspectie
Alinne vertelt: "Als iemand zijn huis opzegt, regelen we meteen een afspraak voor de inspectie. We lopen dan met de huurder en aannemer door het huis. Samen bespreken we hoe de huurder de woning moet achterlaten. En wat er nog moet gebeuren voor we het huis weer kunnen verhuren. Bij de laatste inspectie kijken we of alles tiptop is. Is dat zo? Dan levert de huurder bij ons de sleutel in.”

Adverteren en bezichtigen
Yasmin: “We plaatsen een advertentie van de woning op hureninhollandrijnland.nl. Staat de woning een week online? Dan plannen we een bezichtiging, dat is een kijkmoment. We nodigen ongeveer 10 mensen uit. Is er interesse in de woning? Dan sturen we een aanbiedingsmail naar de eerste kandidaat.”

Woning toewijzen
Pauline: “We letten goed op of het inkomen van de huurder past bij de huur. Dat heet passend toewijzen. Klopt alles? Dan feliciteren we de nieuwe huurder! We regelen het huurcontract en plannen de sleuteloverdracht.

Daarnaast denkt Team Verhuur ook mee over de doorstroom van starters, gezinnen en ouderen. En over het huisvesten van speciale doelgroepen. Kortom: we zorgen ervoor dat alles soepel verloopt: van 'Ik ga verhuizen' tot 'Welkom nieuwe bewoner’!”

team verhuur

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer