Onderhoud aan de Hoogmadeseweg Leiderdorp

Geplaatst op

Aan het woongebouw bij de Hoogmadeseweg in Leiderdorp voeren we op dit moment onderhoud uit. Want de bewoners lieten weten last te hebben van lekkages. Reden voor ons om onderzoek te doen. Daaruit bleek dat de gevels en de galerijen niet goed waterdicht zijn. Dat repareren we nu.

Jurjen Tees, projectleider bestaande bouw: “Het was erg moeilijk om de oorzaak van de lekkages te vinden. Daarom hebben we een speciaal bedrijf gevraagd om onderzoek te doen. Zij hebben een flinke regenbui nagemaakt. De oorzaak van de lekkages zat op meerdere plekken, die niet of moeilijk bereikbaar zijn. Daarom moeten we de houten gevel en de galerijvloer verwijderen."

Aannemer Blanksma Bouw is in augustus met de reparaties begonnen. Jurjen: “Bewoners hebben door de werkzaamheden wel last van stof en herrie. Daarom is er een rustkeet. Hier kunnen bewoners koffie en thee zetten. Ook staat er een tafel met stoelen om aan te kunnen werken.”

Nieuwe lik verf
De reparaties duren tot december. Jurjen: “We zijn blij dat we nu de oorzaak van de lekkages weten en het probleem voor de bewoners kunnen oplossen. Na de werkzaamheden schilderen we alles weer netjes, zodat het woongebouw er straks weer als nieuw bij staat.”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Een kijkje in ons jaarverslag van 2023

2023 was een jaar van vooruitgang en innovatie voor ons. Bij Rijnhart Wonen hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening te verbeteren en onze aanwezigheid in Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten te versterken.
Lees meer