Onderhoudsbeurt daken Sixlaan

Geplaatst op

Aan de Sixlaan in Voorschoten krijgen de daken van 25 woningen een opknapbeurt. De firma Consolidated is voor de zomer begonnen met de eerste woningen.

De daken waren toe aan nieuwe dakbedekking. Nu we onderhoud aan de daken uitvoeren, isoleren we de daken ook meteen. Eind augustus zijn de werkzaamheden afgerond. Dankzij de onderhoudsbeurt voldoen de daken aan de kwaliteitseisen van nu. En ze zijn alvast klaar voor de winter.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer