Onderhoudsbeurt daken Sixlaan

Geplaatst op

Aan de Sixlaan in Voorschoten krijgen de daken van 25 woningen een opknapbeurt. De firma Consolidated is voor de zomer begonnen met de eerste woningen.

De daken waren toe aan nieuwe dakbedekking. Nu we onderhoud aan de daken uitvoeren, isoleren we de daken ook meteen. Eind augustus zijn de werkzaamheden afgerond. Dankzij de onderhoudsbeurt voldoen de daken aan de kwaliteitseisen van nu. En ze zijn alvast klaar voor de winter.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer