Onderhoudswerkzaamheden Hoogmadeseweg afgerond

Geplaatst op

Bij de appartementen aan de Hoogmadeseweg voerde aannemer Blanksma Bouw de afgelopen maanden noodzakelijk onderhoud uit. Bewoners hadden last van lekkages. Om die te verhelpen moest de aannemer de houten gevel en de galerijvloer verwijderen en ophogen.

“Een flinke klus”, vertelt projectleider Jurjen Tees. “En tijdens de werkzaamheden zorgden storm en regen helaas voor extra problemen. Daarom hebben deze bewoners wel een extraatje verdiend. Omdat de werkzaamheden klaar zijn brachten we samen met Blanksma Bouw een klein cadeautje bij de bewoners langs. Zo brengen we een beetje extra licht en gezelligheid bij iedereen thuis.”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer