Onderhoudswerkzaamheden Klimopzoom

Geplaatst op

Bij de 34 eengezinswoningen aan de Klimopzoom voert onze partner VanderSnoek onderhoud uit. Projectleider vastgoedbeheer Richard van Zwet: “We kregen vorig jaar meldingen binnen van houtrot aan de achtergevels in diverse woningen. Onderhoudsbedrijf VanderSnoek heeft daarom een grote steekproef gedaan onder alle woningen om een goede aanpak te bepalen.” Naast houtrotherstel worden de ramen vervangen en krijgen bewoners dubbel glas.

De werkzaamheden zijn eind 2022 gestart en lopen tot eind februari. Richard: “Na deze opknapbeurt staat verduurzamen ook hoog op de agenda. Volgend jaar gaan we de woningen beter isoleren.”

Foto's: Buro JP

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer