Onderhoudswerkzaamheden Klimopzoom

Geplaatst op

Bij de 34 eengezinswoningen aan de Klimopzoom voert onze partner VanderSnoek onderhoud uit. Projectleider vastgoedbeheer Richard van Zwet: “We kregen vorig jaar meldingen binnen van houtrot aan de achtergevels in diverse woningen. Onderhoudsbedrijf VanderSnoek heeft daarom een grote steekproef gedaan onder alle woningen om een goede aanpak te bepalen.” Naast houtrotherstel worden de ramen vervangen en krijgen bewoners dubbel glas.

De werkzaamheden zijn eind 2022 gestart en lopen tot eind februari. Richard: “Na deze opknapbeurt staat verduurzamen ook hoog op de agenda. Volgend jaar gaan we de woningen beter isoleren.”

Foto's: Buro JP

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer