Opknapbeurt woningen aan de ‘Kreken’

Geplaatst op

Onderhoudspartner Pasman werkt hard aan het opknappen van de ‘Kreken’ in Leiderdorp. Bij 52 woningen aan de Bereklauwkreek, Wederikkreek, Lisdoddekreek en Kalmoeskreek voeren we onderhoud uit.

Denk aan betere isolatie van daken en spouwmuren, nieuwe ramen en deuren en een nieuwe lik verf voor de kozijnen. Projectleider Richard van Zwet: “Ook komen er nieuwe voordeuren met extra sloten en betere ventilatie in de huizen. Kortom, alles wordt mooier én energiezuiniger.”

Op 16 januari was er een gezellig koffiemoment. Bewoners luidden samen met Rijnhart Wonen en Pasman het nieuwe jaar in met een warme kop koffie. Richard: “De werkzaamheden duren tot juli. We hopen dat de bewoners straks blij zijn met hun opgeknapte woningen!”

Foto's: BuroJP

DSC_2747DSC_2745DSC_2738DSC_2758

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer