Opknapbeurt woningen aan de ‘Kreken’

Geplaatst op

Onderhoudspartner Pasman werkt hard aan het opknappen van de ‘Kreken’ in Leiderdorp. Bij 52 woningen aan de Bereklauwkreek, Wederikkreek, Lisdoddekreek en Kalmoeskreek voeren we onderhoud uit.

Denk aan betere isolatie van daken en spouwmuren, nieuwe ramen en deuren en een nieuwe lik verf voor de kozijnen. Projectleider Richard van Zwet: “Ook komen er nieuwe voordeuren met extra sloten en betere ventilatie in de huizen. Kortom, alles wordt mooier én energiezuiniger.”

Op 16 januari was er een gezellig koffiemoment. Bewoners luidden samen met Rijnhart Wonen en Pasman het nieuwe jaar in met een warme kop koffie. Richard: “De werkzaamheden duren tot juli. We hopen dat de bewoners straks blij zijn met hun opgeknapte woningen!”

Foto's: BuroJP

DSC_2747DSC_2745DSC_2738DSC_2758

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer