Opknapbeurt woningen Havikskruidzoom

Geplaatst op

Aan de Havikskruidzoom in Leiderdorp krijgen de gevels van 22 woningen een opknapbeurt. Eind 2022 is onze onderhoudspartner Huurman Leiden begonnen met de eerste 6 woningen.

Om de gevels aan te pakken staan er steigers zodat er veilig gewerkt kan worden. Hierdoor kunnen bewoners hun balkon tijdelijk niet gebruiken. We verwijderen de oude gevelbekleding en vervangen slecht houtwerk. Ook verbeteren we de isolatie van de gevels, zodat bewoners iets minder energie verbruiken. Projectleider vastgoedbeheer Richard van Zwet: “Voor de gevel hebben we een mooie nieuwe kleur gekozen. Ook zijn de nieuwe delen allemaal onderhoudsvriendelijk." De werkzaamheden lopen door tot april 2023.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer