Opknapbeurt woningen Havikskruidzoom

Geplaatst op

Aan de Havikskruidzoom in Leiderdorp krijgen de gevels van 22 woningen een opknapbeurt. Eind 2022 is onze onderhoudspartner Huurman Leiden begonnen met de eerste 6 woningen.

Om de gevels aan te pakken staan er steigers zodat er veilig gewerkt kan worden. Hierdoor kunnen bewoners hun balkon tijdelijk niet gebruiken. We verwijderen de oude gevelbekleding en vervangen slecht houtwerk. Ook verbeteren we de isolatie van de gevels, zodat bewoners iets minder energie verbruiken. Projectleider vastgoedbeheer Richard van Zwet: “Voor de gevel hebben we een mooie nieuwe kleur gekozen. Ook zijn de nieuwe delen allemaal onderhoudsvriendelijk." De werkzaamheden lopen door tot april 2023.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer