Opruimdag in Voorschoten

Geplaatst op

“Teamwork is het eerste wat in me opkomt als ik denk aan de opruimdag”, vertelt woonconsulent Radia El Khazabi. Radia: “We zien een toename aan vervuiling in de wijk. Daarom organiseerden we deze opruimdag.” Ook de boa, Voorschoten Voor Elkaar, jongerenwerk, politie en Huurders Belangen Vereniging Voorschoten hielpen mee. Radia: “Aan het einde van de middag zat de container zo vol dat we spullen eraf moesten halen. We hebben toen de gemeente gevraagd om de overige spullen op te halen. Hierdoor hebben wij alle portieken en algemene fietsenbergingen leeg kunnen halen.”    

Als laatste stap heeft schoonmaakbedrijf Van der Zon de ruimten grondig schoongemaakt. Woonconsulent Patricia van Eijk: “Het is belangrijk dat het nu netjes blijft. Daarom ontvingen de huurders hierover een brief. Ook willen 2 bewoners zich inzetten voor een schone buurt en meedenken over de groenvoorziening in de buurt.”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer