Reparatieverzoeken bewoners Voorschoten

Geplaatst op

Huurt u een woning van ons in Voorschoten? En wilt u een reparatieverzoek indienen? Bel ons dan op 071 589 04 70 of stuur een e-mail naar klantenservice@rijnhartwonen.nl. Reparatieverzoeken uit Voorschoten die online zijn ingediend, komen op dit moment namelijk niet goed door bij onze aannemer Kriek. Wij werken aan een oplossing in ons klantportaal (online omgeving).

 Huurt u een woning van ons in Leiderdorp of Zoeterwoude? Dan kunt u uw reparatieverzoek zonder probleem online indienen via het klantportaal.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer