Reparatieverzoeken bewoners Voorschoten

Geplaatst op

Huurt u een woning van ons in Voorschoten? En wilt u een reparatieverzoek indienen? Bel ons dan op 071 589 04 70 of stuur een e-mail naar klantenservice@rijnhartwonen.nl. Reparatieverzoeken uit Voorschoten die online zijn ingediend, komen op dit moment namelijk niet goed door bij onze aannemer Kriek. Wij werken aan een oplossing in ons klantportaal (online omgeving).

 Huurt u een woning van ons in Leiderdorp of Zoeterwoude? Dan kunt u uw reparatieverzoek zonder probleem online indienen via het klantportaal.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer