Resultaten Aedes-benchmark 2023 bekend

Geplaatst op

”We zijn tevreden met onze scores”, vertelt directeur-bestuurder Chrétien Mommers. “Vorig jaar hebben we 1000 woningen in Voorschoten overgenomen, dat zien we terug in de cijfers. Met een groei van onze woningvoorraad met 25% scoren we een A op beschikbaarheid.”

Huurders waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 7,6. Op het onderdeel ‘reparatieverzoek’ zien we een stijging van een 7,6 vorig jaar naar een 7,9 in 2023. De kwaliteit van onze woningen scoort hoger dan het landelijk gemiddelde: op het onderdeel ‘ervaren woningkwaliteit’ halen we een 7,3.

De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in onderhoud en verbetering. Op het gebied van duurzaamheid zitten we nu op label B. Mommers: “De 1000 woningen die we in Voorschoten erbij hebben gekregen, zijn minder goed geïsoleerd. De komende jaren blijven we investeren in het isoleren, aanbrengen van zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen in en op onze woningen. Dit voeren we in één keer uit tijdens gepland onderhoud.”

Daarnaast vinden we het belangrijk om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Mommers: “Vanaf volgende maand hebben we een nieuwe website en een nieuw systeem, waarmee huurders allerlei woonzaken zelf regelen en we huurders beter kunnen helpen. Ook ondersteunen we al onze medewerkers met een opleiding klantgericht communiceren.”

Bekijk hier een overzicht van de resultaten.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer