Rijnhart Wonen, Blanksma en Huurman verlengen samenwerking dagelijks onderhoud

Geplaatst op

Rijnhart Wonen heeft de samenwerking verlengd met dagelijks onderhoudspartners Blanksma en Huurman. Vandaag hebben de partijen daarvoor de nieuwe (prijs)afspraken getekend.

Met de samenwerking zijn Blanksma en Bouwbedrijf Huurman Leiden verantwoordelijk voor de uitvoer van het dagelijks onderhoud aan de woningen van Rijnhart Wonen. De partijen zijn al vele jaren partners. “We zijn blij dat we onze samenwerking kunnen voortzetten én uitbreiden”, vertelt Ruud van der Veer, manager Vastgoed bij Rijnhart Wonen. “Blanksma en Huurman komen bij bewoners in Leiderdorp en Zoeterwoude langs voor reparaties, maar doen ook het mutatieonderhoud. Sinds deze maand is daar ook het mutatieonderhoud van onze woningen in Voorschoten bijgekomen.”

Bart Kortman, directeur Bouwbedrijf Huurman Leiden: “We zijn erg blij met de verlenging van het contract. De komende tijd willen we de klanttevredenheid verder verhogen en ook duurzaamheid en circulariteit toevoegen aan onze werkprocessen.”

Mark van Gurp, algemeen directeur Blanksma Dienstverlening: “Met deze samenwerking kunnen we de service en kwaliteit van onze diensten voor de huurders van Rijnhart Wonen nog verder verbeteren.”

Blijven verbeteren
De partijen hebben aandacht voor de kwaliteit van het dagelijks onderhoud en zetten zich in om die voortdurend te verbeteren. Van der Veer: "We staan stil bij ontwikkelingen die we samen willen doormaken. Bijvoorbeeld hoe we de bewonerstevredenheid nog verder kunnen verhogen. Als onze partners zijn Huurman en Blanksma het verlengstuk van Rijnhart Wonen. We vinden het belangrijk dat ze klantgericht werken en dat het onderhoud bij bewoners snel en in één keer goed verloopt. Afspraken nakomen en goed onderhouden woningen zijn belangrijk, zodat bewoners weten wat ze van ons mogen verwachten en prettig kunnen wonen."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Een kijkje in ons jaarverslag van 2023

2023 was een jaar van vooruitgang en innovatie voor ons. Bij Rijnhart Wonen hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening te verbeteren en onze aanwezigheid in Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten te versterken.
Lees meer