Rijnhart Wonen en Lievers B.V. slaan de handen ineen voor verwarmingsonderhoud in Leiderdorp

Geplaatst op

Met de ondertekening gaan de partijen een samenwerking aan voor minimaal 3 jaar. Dit is het resultaat van een gezamenlijk inkooptraject binnen Holland Rijnland Wonen (HRW).

Chrétien Mommers, directeur-bestuurder bij Rijnhart Wonen, is enthousiast over de nieuwe stap: "Na een zorgvuldige selectie met andere corporaties in de regio Holland Rijnland hebben we voor Lievers gekozen. Wij zijn erg blij met deze nieuwe partner, en kijken uit naar een goede samenwerking.”

Rens Buik, directeur van Lievers B.V. deelt het enthousiasme. "Als regionaal familiebedrijf staan we 24 uur per dag klaar voor onze klanten, zodat we niemand in de kou laten staan. Wij zijn er klaar voor om het comfort in de woningen van Rijnhart Wonen te verhogen en huurders een warm thuis te bieden. Als gedreven organisatie zetten we ons in om onze dienstverlening en die van onze partners te blijven vernieuwen en verbeteren.  We kijken ernaar uit om dit samen met Rijnhart Wonen te mogen doen.”

Foto's: BuroJP

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer