Rijnhart Wonen en Lievers B.V. slaan de handen ineen voor verwarmingsonderhoud in Leiderdorp

Geplaatst op

Met de ondertekening gaan de partijen een samenwerking aan voor minimaal 3 jaar. Dit is het resultaat van een gezamenlijk inkooptraject binnen Holland Rijnland Wonen (HRW).

Chrétien Mommers, directeur-bestuurder bij Rijnhart Wonen, is enthousiast over de nieuwe stap: "Na een zorgvuldige selectie met andere corporaties in de regio Holland Rijnland hebben we voor Lievers gekozen. Wij zijn erg blij met deze nieuwe partner, en kijken uit naar een goede samenwerking.”

Rens Buik, directeur van Lievers B.V. deelt het enthousiasme. "Als regionaal familiebedrijf staan we 24 uur per dag klaar voor onze klanten, zodat we niemand in de kou laten staan. Wij zijn er klaar voor om het comfort in de woningen van Rijnhart Wonen te verhogen en huurders een warm thuis te bieden. Als gedreven organisatie zetten we ons in om onze dienstverlening en die van onze partners te blijven vernieuwen en verbeteren.  We kijken ernaar uit om dit samen met Rijnhart Wonen te mogen doen.”

Foto's: BuroJP

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer