Sloop Pinksterbloem afgerond

Geplaatst op

Energiezuinig wonen
De 92 nieuwe sociale huurappartementen worden aardgasloos en goed geïsoleerd. Bewoners kunnen hierdoor energiezuinig wonen. De openbare ruimte wordt groener en klimaatbestendig, zodat je hier prettig kunt verblijven. Ook komen er veel extra parkeerplaatsen bij.

Ontwerp buitenruimte
Van de groene ruimten tussen de bouwblokken maken we groene oasen met bomen, planten en plekken om te zitten en te spelen. Er komen meer bomen en struiken als eerder. Ook komen er plekken om het regenwater op te vangen, zoals wadi’s en een regentuin.

De start van de bouw
De planning is om eind 2023 te starten met de bouw. We zijn tot een akkoord gekomen met bouwonderneming Stout uit Sliedrecht. Zij gaat de woningen bouwen. Directe buren hebben mogelijk allerlei vragen over de bouw. Daarom organiseren we in september een informatiemarkt, voordat de bouw start. Na de zomervakantie ontvangen buurtbewoners een uitnodiging van ons.

Kijk voor meer informatie op: www.rijnhartwonen.nl/projecten/pinksterbloem

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Een kijkje in ons jaarverslag van 2023

2023 was een jaar van vooruitgang en innovatie voor ons. Bij Rijnhart Wonen hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening te verbeteren en onze aanwezigheid in Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten te versterken.
Lees meer