Sloop Pinksterbloem afgerond

Geplaatst op

Energiezuinig wonen
De 92 nieuwe sociale huurappartementen worden aardgasloos en goed geïsoleerd. Bewoners kunnen hierdoor energiezuinig wonen. De openbare ruimte wordt groener en klimaatbestendig, zodat je hier prettig kunt verblijven. Ook komen er veel extra parkeerplaatsen bij.

Ontwerp buitenruimte
Van de groene ruimten tussen de bouwblokken maken we groene oasen met bomen, planten en plekken om te zitten en te spelen. Er komen meer bomen en struiken als eerder. Ook komen er plekken om het regenwater op te vangen, zoals wadi’s en een regentuin.

De start van de bouw
De planning is om eind 2023 te starten met de bouw. We zijn tot een akkoord gekomen met bouwonderneming Stout uit Sliedrecht. Zij gaat de woningen bouwen. Directe buren hebben mogelijk allerlei vragen over de bouw. Daarom organiseren we in september een informatiemarkt, voordat de bouw start. Na de zomervakantie ontvangen buurtbewoners een uitnodiging van ons.

Kijk voor meer informatie op: www.rijnhartwonen.nl/projecten/pinksterbloem

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Donderdag 29 februari is onze klantenservice niet bereikbaar

Donderdag 29 februari is onze klantenservice niet bereikbaar. Meld een reparatie via Mijn Rijnhart. Daar kunt u ook andere woonzaken regelen. Bel bij spoed naar 071 589 04 70. U wordt dan doorverbonden naar onze noodservice. Vrijdag 1 maart staan onze medewerkers weer klaar om u te helpen.
Lees meer

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer