Terugblik op 2022

Geplaatst op

2022 was voor Rijnhart Wonen een uitdagend jaar vol veranderingen. In ons jaarverslag leest u wat we het afgelopen jaar hebben bereikt en blikken we vooruit naar onze ambitie voor 2023 en de komende jaren.

De onzekerheid over de ontwikkelingen om ons heen maakt het lastig om uitspraken te doen over onze plannen op langere termijn. Toch zijn we ervan overtuigd dat we ons programma volgend jaar en de komende jaren kunnen uitvoeren. We zijn een financieel gezonde corporatie. Als de macro-economische omstandigheden verder verslechteren, moeten we als sector in gesprek gaan met het Rijk over onze ambities en wat er nodig is om deze te realiseren.

 Onze medewerkers, huurdersorganisaties, gemeenten, lokale politiek, zorg- en welzijnspartners, vaste contractpartners en collega-corporaties in Holland Rijnland wil ik bedanken voor de samenwerking in de vele uitdagingen waarvoor we gezamenlijk staan. We hebben elkaar nodig om in 2023 en de komende jaren verder vorm te geven aan onze koers, de regionale realisatieagenda en de (nieuwe) prestatieafspraken.


Chrétien Mommers
directeur-bestuurder Rijnhart Wonen

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer