Terugblik op 2022

Geplaatst op

2022 was voor Rijnhart Wonen een uitdagend jaar vol veranderingen. In ons jaarverslag leest u wat we het afgelopen jaar hebben bereikt en blikken we vooruit naar onze ambitie voor 2023 en de komende jaren.

De onzekerheid over de ontwikkelingen om ons heen maakt het lastig om uitspraken te doen over onze plannen op langere termijn. Toch zijn we ervan overtuigd dat we ons programma volgend jaar en de komende jaren kunnen uitvoeren. We zijn een financieel gezonde corporatie. Als de macro-economische omstandigheden verder verslechteren, moeten we als sector in gesprek gaan met het Rijk over onze ambities en wat er nodig is om deze te realiseren.

 Onze medewerkers, huurdersorganisaties, gemeenten, lokale politiek, zorg- en welzijnspartners, vaste contractpartners en collega-corporaties in Holland Rijnland wil ik bedanken voor de samenwerking in de vele uitdagingen waarvoor we gezamenlijk staan. We hebben elkaar nodig om in 2023 en de komende jaren verder vorm te geven aan onze koers, de regionale realisatieagenda en de (nieuwe) prestatieafspraken.


Chrétien Mommers
directeur-bestuurder Rijnhart Wonen

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer