Wekelijks inloopspreekuur boa's Voorschoten

Geplaatst op

Sinds deze maand organiseren de boa’s in Voorschoten een wekelijks inloopspreekuur. Het spreekuur is een proef van de gemeente Voorschoten om nog beter bereikbaar te zijn voor bewoners. Tijdens het spreekuur zijn 2 boa’s aanwezig aan wie u vragen kunt stellen. U kunt ook een melding doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan een aanhanger die al wekenlang voor uw woning staat. Of wat u kunt doen bij jongeren die overlast veroorzaken.

Het wekelijks inloopspreekuur vindt plaats op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Leidseweg 29.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer