Wekelijks inloopspreekuur boa's Voorschoten

Geplaatst op

Sinds deze maand organiseren de boa’s in Voorschoten een wekelijks inloopspreekuur. Het spreekuur is een proef van de gemeente Voorschoten om nog beter bereikbaar te zijn voor bewoners. Tijdens het spreekuur zijn 2 boa’s aanwezig aan wie u vragen kunt stellen. U kunt ook een melding doorgeven. Denk bijvoorbeeld aan een aanhanger die al wekenlang voor uw woning staat. Of wat u kunt doen bij jongeren die overlast veroorzaken.

Het wekelijks inloopspreekuur vindt plaats op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Leidseweg 29.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer