Werken bij de WOCO

Geplaatst op

Samen met 41 woningcorporaties in Zuid-Holland sluiten we ons aan bij de arbeidsmarktcampagne Werken bij de WOCO. Met elkaar laten we zien hoe waardevol het werken bij een woningcorporatie is.

Of je nu een data-specialist, projectleider, vastgoed professional, administratief medewerker, wijkbeheerder of financial controller bent; bij een woningcorporatie (WOCO) wacht een uitdagende en ambitieuze werkomgeving op jou!

Ontdek zelf de indrukwekkende impact en variatie van werk in onze sector. Het is werk waar je voldoening uit haalt en waar we ontzettend trots op zijn!

Lees hier alles over werken bij de WOCO.

Liever direct naar de vacatures van Rijnhart Wonen? Kijk dan hier.

Zuid-Holland WOCO is live!Kom werken bij de WOCODat doen we bij de WOCO

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer