Zonnepanelen nu ook in Voorschoten

Geplaatst op

We zijn begonnen met het plaatsen van zonnepanelen op onze eengezinswoningen in Voorschoten. Hiervoor werken we samen met Solar Concept. De eerste panelen aan de Jan Evertsenlaan wekken al stroom op!

Wilt u ook besparen met zonne-energie?

Huurt u een eengezinswoning van ons in Voorschoten? En wilt u ook besparen op uw energiekosten met zonnepanelen op uw dak? Mail dan naar info@rijnhartwonen.nl. U komt dan op de interesselijst. Op dit moment leggen we de zonnepanelen straat voor straat.

Woont u in een eengezinswoning in Leiderdorp of Zoeterwoude?
Voor het plaatsen van zonnepanelen in Leiderdorp en Zoeterwoude werken wij samen met Ecorus. Kijk voor meer informatie op zonnigrijnhartwonen.nl.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

We gaan voor snellere woningbouw als partner in NH Bouwstroom

We zetten een stap voorwaarts in de nieuwbouwopgave. Door toe te treden tot de NH Bouwstroom wil Rijnhart Wonen in samenwerking met andere corporaties en bouwpartners de woningbouw in ons werkgebied een impuls geven. Op 17 oktober zetten Chrétien Mommers, directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen en Harry Platte, directeur-bestuurder van Parteon en één van de oprichters van de NH Bouwstroom hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.
Lees meer

Wonen in een gebouw met een VVE: wat betekent dat?

Woont u in een gebouw met een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dit betekent dat uw woning hoort bij een groep eigenaren, waaronder Rijnhart Wonen. Samen zorgen we voor het onderhoud van de gedeelde delen van het gebouw, zoals het dak, de gevels, de trappenhal en de lift. 
Lees meer