Zonnepanelen nu ook in Voorschoten

Geplaatst op

We zijn begonnen met het plaatsen van zonnepanelen op onze eengezinswoningen in Voorschoten. Hiervoor werken we samen met Solar Concept. De eerste panelen aan de Jan Evertsenlaan wekken al stroom op!

Wilt u ook besparen met zonne-energie?

Huurt u een eengezinswoning van ons in Voorschoten? En wilt u ook besparen op uw energiekosten met zonnepanelen op uw dak? Mail dan naar info@rijnhartwonen.nl. U komt dan op de interesselijst. Op dit moment leggen we de zonnepanelen straat voor straat.

Woont u in een eengezinswoning in Leiderdorp of Zoeterwoude? 
Voor het plaatsen van zonnepanelen in Leiderdorp en Zoeterwoude werken wij samen met Ecorus. Kijk voor meer informatie op zonnigrijnhartwonen.nl.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer