Het complex bestaat uit de volgende adressen: Langendijkdreef 2 t/m 172 Voor de woningen binnen dit complex staan renovatiewerkzaamheden gepland. Dit betekent dat er werkzaamheden aan onder andere daken, gevels, galerijen, kozijnen en in de woningen worden uitgevoerd.

Informatiebijeenkomsten over de renovatie
Op 26 juli organiseerden we voor de bewoners aan de Langendijkdreef twee bijeenkomsten. Een in de middag en een in de avond. In totaal kwamen er ongeveer 50 bewoners. Tijdens de bijeenkomsten vertelden we over de renovatieplannen en stelden we de betrokken collega’s voor. De sfeer tijdens de bijeenkomsten was prettig en bewoners stelden veel vragen. Over de startdatum en de duur van de werkzaamheden in huis. Over de ingrepen zelf. En over het verblijf van de bewoners tijdens de werkzaamheden. Kon u niet bij de bijeenkomst zijn? U kunt de presentatie hier terugkijken.

Bewonerscommissie voor de Langendijkdreef
Voor het project overleggen we graag met een bewonerscommissie (BC). De BC werkt namens de huurders samen met Rijnhart Wonen aan het definitieve plan. De BC krijgt hierbij steun van de Huurderij en de Hbol, de huurdersorganisaties in Leiderdorp. Bewoners konden zich tot 1 september voor de bewonerscommissie aanmelden. In totaal hebben drie bewoners zich aangemeld. Met hen gaan we in gesprek.

De planning van het werk
Voordat we kunnen beginnen met de renovatiewerkzaamheden moet er nog veel gebeuren. De renovatie start op zijn vroegst na de zomer van 2024.

Wat gebeurt er in de tussentijd?

Tussen nu en de komende renovatie verandert er niet veel. Komt er een woning leeg? Dan verhuren we die volgens de gangbare regels. Natuurlijk informeren we de nieuwe huurders over de komende renovatie. Vanaf eind dit jaar/begin volgend jaar houden we wel één woning leeg om te gebruiken als proefwoning. Langendijkdreef 128 is de proefwoning voor het project.

Is er iets stuk in huis? Dan repareren we dat. U kunt uw reparatieverzoek gewoon bij ons melden, via de telefoon of uw klantenportaal op onze website. Woningverbeteringen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe keuken, zijn op dit moment niet mogelijk. Coen Hagedoorn Leiden is als aannemer voor de renovatie geselecteerd. Zij zijn druk bezig met de voorbereiding van dit project.

Heeft u vragen?
Wij zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 08.30-16.00 uur via telefoonnummer 071-589 04 70. Op vrijdag zijn wij tot 13.00 uur bereikbaar. Buiten deze tijden zijn wij ook bereikbaar voor dringende reparatieverzoeken via hetzelfde telefoonnummer.