Feestelijke oplevering Bonifaciusstraat

Geplaatst op

Bij de eengezinswoningen aan de Bonifaciusstraat 1-23 in Zoeterwoude is het planmatig onderhoud afgerond. Om dit te vieren, organiseerde Pasman op 30 juni een feestelijk koffiemoment met wat lekkers voor de bewoners.

De afgelopen weken kreeg de Bonifaciusstraat een flinke opknapbeurt. De woningen zijn geïsoleerd en kregen nieuwe kozijnen en deuren. De ramen zijn vervangen voor HR++ glas en als proef hebben de ramen in de dakkapellen zonwerend glas gekregen. Omdat goede ventilatie belangrijk is, zitten er roosters in de ramen en is op zolder mechanische ventilatie geplaatst die energiezuinig werkt.

Jurjen Tees, projectleider bestaande bouw: “De bewonerscommissie is bij dit project nauw betrokken geweest en heeft meegedacht met de plannen. Daarom is het extra leuk om de afronding van dit project samen met de bewoners te vieren. De woningen kunnen weer jaren vooruit. We wensen alle bewoners veel woonplezier!”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer