Feestelijke oplevering Bonifaciusstraat

Geplaatst op

Bij de eengezinswoningen aan de Bonifaciusstraat 1-23 in Zoeterwoude is het planmatig onderhoud afgerond. Om dit te vieren, organiseerde Pasman op 30 juni een feestelijk koffiemoment met wat lekkers voor de bewoners.

De afgelopen weken kreeg de Bonifaciusstraat een flinke opknapbeurt. De woningen zijn geïsoleerd en kregen nieuwe kozijnen en deuren. De ramen zijn vervangen voor HR++ glas en als proef hebben de ramen in de dakkapellen zonwerend glas gekregen. Omdat goede ventilatie belangrijk is, zitten er roosters in de ramen en is op zolder mechanische ventilatie geplaatst die energiezuinig werkt.

Jurjen Tees, projectleider bestaande bouw: “De bewonerscommissie is bij dit project nauw betrokken geweest en heeft meegedacht met de plannen. Daarom is het extra leuk om de afronding van dit project samen met de bewoners te vieren. De woningen kunnen weer jaren vooruit. We wensen alle bewoners veel woonplezier!”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer