Feestelijke oplevering onderhoud Bonifaciusstraat

Geplaatst op

Op 20 oktober stonden we met een patatkraam in de Bonifaciusstraat in Zoeterwoude! De opknapbeurt van de 18 huizen is klaar. Daarom trakteerde Pasman de bewoners op patat en lekkere broodjes.

“We hebben dit jaar hard gewerkt aan de woningen in de Bonifaciusstraat”, zegt Jurjen Tees, projectleider bestaande bouw bij Rijnhart Wonen. “Eerst pakten we de oneven nummers aan, daarna de even nummers en de woningen aan de Nassaulaan en de Willibrordusstraat. De huizen hebben nu betere isolatie, nieuwe ramen, deuren en kozijnen. Het voegwerk is gemaakt en de bergingen opgeknapt. En voor frisse lucht hebben we roosters en een nieuw ventilatiesysteem geplaatst.”

“We zaten even in de rommel, maar ons huis ziet er nu veel beter uit. De isolatie op zolder hebben ze ook mooi afgewerkt”, vertelt Rosita, die al 36 jaar in de straat woont.” Buurvrouw Denise voegt daaraan toe: “Om ruimte te maken voor de werkzaamheden moesten we onze kamers leeghalen. Een goed moment om oude spullen weg te doen. Dat ruimt lekker op! Het was gezellig om met elkaar te vieren dat de werkzaamheden nu echt klaar zijn.”Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer