Feestelijke oplevering onderhoud Bonifaciusstraat

Geplaatst op

Op 20 oktober stonden we met een patatkraam in de Bonifaciusstraat in Zoeterwoude! De opknapbeurt van de 18 huizen is klaar. Daarom trakteerde Pasman de bewoners op patat en lekkere broodjes.

“We hebben dit jaar hard gewerkt aan de woningen in de Bonifaciusstraat”, zegt Jurjen Tees, projectleider bestaande bouw bij Rijnhart Wonen. “Eerst pakten we de oneven nummers aan, daarna de even nummers en de woningen aan de Nassaulaan en de Willibrordusstraat. De huizen hebben nu betere isolatie, nieuwe ramen, deuren en kozijnen. Het voegwerk is gemaakt en de bergingen opgeknapt. En voor frisse lucht hebben we roosters en een nieuw ventilatiesysteem geplaatst.”

“We zaten even in de rommel, maar ons huis ziet er nu veel beter uit. De isolatie op zolder hebben ze ook mooi afgewerkt”, vertelt Rosita, die al 36 jaar in de straat woont.” Buurvrouw Denise voegt daaraan toe: “Om ruimte te maken voor de werkzaamheden moesten we onze kamers leeghalen. Een goed moment om oude spullen weg te doen. Dat ruimt lekker op! Het was gezellig om met elkaar te vieren dat de werkzaamheden nu echt klaar zijn.”Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer