Huurkrant 2024

Geplaatst op

De nieuwe huurkrant is weer beschikbaar. Daarin leest u alles wat u moet weten over het huurbeleid van de overheid, bezwaarmogelijkheden, huurtoeslag en passend toewijzen.

Huurverhoging 2024
Vóór 1 mei ontvangt u een brief met het voorstel voor uw nieuwe huur vanaf 1 juli 2024. Heeft u vragen hierover? Kijk dan eerst bij de vragen en antwoorden op de pagina Huurverhoging 2024 of in de Huurkrant. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de huurkrant hier.

huurkrant 2024

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer