Lang huren is een feestje waard!

Geplaatst op

Huurt u al 50 jaar of langer een woning van Rijnhart Wonen en haar voorgangers? Dat vinden wij heel bijzonder en wel een feestje waard! Daarom organiseren we voor de zomer iets leuks voor onze trouwe huurders.

Wilt u dit met ons vieren?

Stuur dan een e-mail naar info@rijnhartwonen.nl met een kopie of foto van uw oorspronkelijke huurcontract. De ingangsdatum moet daarop duidelijk te zien zijn. Meer informatie volgt in het voorjaar van 2023.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer