Lang huren is een feestje waard!

Geplaatst op

Huurt u al 50 jaar of langer een woning van Rijnhart Wonen en haar voorgangers? Dat vinden wij heel bijzonder en wel een feestje waard! Daarom organiseren we voor de zomer iets leuks voor onze trouwe huurders.

Wilt u dit met ons vieren?

Stuur dan een e-mail naar info@rijnhartwonen.nl met een kopie of foto van uw oorspronkelijke huurcontract. De ingangsdatum moet daarop duidelijk te zien zijn. Meer informatie volgt in het voorjaar van 2023.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer