Onderhoud woningen Engelendaal Leiderdorp

Geplaatst op

Aan de Engelendaal in Leiderdorp krijgen 67 woningen een opknapbeurt. Onze partner Vandersnoek Vastgoedonderhoud voert tot eind april werkzaamheden uit aan onder andere de daken, gevels en kozijnen. Alle kozijnen en het houtwerk krijgen een frisse nieuwe kleur. Ook maken we de woningen toekomstklaar. Dat betekent dat we de woningen nu al goed isoleren zodat we de woningen in de toekomst kunnen aansluiten op een aardgasloze warmtebron, zoals bijvoorbeeld een warmtenet. Door de isolerende maatregelen gaan bewoners direct minder energie verbruiken. 

Slimme meters, douchetimers en radiatorfolie  

Na afloop van de werkzaamheden brengen we in samenwerking met de gemeente gratis energiebesparende maatregelen bij de bewoners thuis aan. “Zo hebben we al douchetimers en radiatorfolie bij bewoners thuis geplaatst”, vertelt Richard van Zwet, projectleider bestaande bouw. “En slimme meters, waarmee je zelf het energieverbruik van apparaten kunt meten en regelen. Dankzij de goede samenwerking met de gemeente Leiderdorp en onze onderhoudspartner Vandersnoek kunnen we dit eenmalig als extraatje bij de bewoners thuis doen. De kers op de taart bij dit project!”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

We gaan voor snellere woningbouw als partner in NH Bouwstroom

We zetten een stap voorwaarts in de nieuwbouwopgave. Door toe te treden tot de NH Bouwstroom wil Rijnhart Wonen in samenwerking met andere corporaties en bouwpartners de woningbouw in ons werkgebied een impuls geven. Op 17 oktober zetten Chrétien Mommers, directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen en Harry Platte, directeur-bestuurder van Parteon en één van de oprichters van de NH Bouwstroom hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.
Lees meer

Wonen in een gebouw met een VVE: wat betekent dat?

Woont u in een gebouw met een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dit betekent dat uw woning hoort bij een groep eigenaren, waaronder Rijnhart Wonen. Samen zorgen we voor het onderhoud van de gedeelde delen van het gebouw, zoals het dak, de gevels, de trappenhal en de lift. 
Lees meer