Onderhoud woningen Engelendaal Leiderdorp

Geplaatst op

Aan de Engelendaal in Leiderdorp krijgen 67 woningen een opknapbeurt. Onze partner Vandersnoek Vastgoedonderhoud voert tot eind april werkzaamheden uit aan onder andere de daken, gevels en kozijnen. Alle kozijnen en het houtwerk krijgen een frisse nieuwe kleur. Ook maken we de woningen toekomstklaar. Dat betekent dat we de woningen nu al goed isoleren zodat we de woningen in de toekomst kunnen aansluiten op een aardgasloze warmtebron, zoals bijvoorbeeld een warmtenet. Door de isolerende maatregelen gaan bewoners direct minder energie verbruiken. 
 
Slimme meters, douchetimers en radiatorfolie  

Na afloop van de werkzaamheden brengen we in samenwerking met de gemeente gratis energiebesparende maatregelen bij de bewoners thuis aan. “Zo hebben we al douchetimers en radiatorfolie bij bewoners thuis geplaatst”, vertelt Richard van Zwet, projectleider bestaande bouw. “En slimme meters, waarmee je zelf het energieverbruik van apparaten kunt meten en regelen. Dankzij de goede samenwerking met de gemeente Leiderdorp en onze onderhoudspartner Vandersnoek kunnen we dit eenmalig als extraatje bij de bewoners thuis doen. De kers op de taart bij dit project!”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer