Onderhoud woningen Engelendaal Leiderdorp

Geplaatst op

Aan de Engelendaal in Leiderdorp krijgen 67 woningen een opknapbeurt. Onze partner Vandersnoek Vastgoedonderhoud voert tot eind april werkzaamheden uit aan onder andere de daken, gevels en kozijnen. Alle kozijnen en het houtwerk krijgen een frisse nieuwe kleur. Ook maken we de woningen toekomstklaar. Dat betekent dat we de woningen nu al goed isoleren zodat we de woningen in de toekomst kunnen aansluiten op een aardgasloze warmtebron, zoals bijvoorbeeld een warmtenet. Door de isolerende maatregelen gaan bewoners direct minder energie verbruiken. 
 
Slimme meters, douchetimers en radiatorfolie  

Na afloop van de werkzaamheden brengen we in samenwerking met de gemeente gratis energiebesparende maatregelen bij de bewoners thuis aan. “Zo hebben we al douchetimers en radiatorfolie bij bewoners thuis geplaatst”, vertelt Richard van Zwet, projectleider bestaande bouw. “En slimme meters, waarmee je zelf het energieverbruik van apparaten kunt meten en regelen. Dankzij de goede samenwerking met de gemeente Leiderdorp en onze onderhoudspartner Vandersnoek kunnen we dit eenmalig als extraatje bij de bewoners thuis doen. De kers op de taart bij dit project!”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Een kijkje in ons jaarverslag van 2023

2023 was een jaar van vooruitgang en innovatie voor ons. Bij Rijnhart Wonen hebben we hard gewerkt om onze dienstverlening te verbeteren en onze aanwezigheid in Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten te versterken.
Lees meer