Opknapbeurt voor woningen Prins Mauritslaan in Voorschoten

Geplaatst op

We isoleren de spouwmuren, de voordeuren krijgen dubbel glas en we keuren de cv-ketels. Ook doen we kleine reparaties aan het dak en de kozijnen krijgen een schilderbeurt. “Omdat we de muren vanaf de buitenkant isoleren, hebben bewoners minder last van de werkzaamheden”, legt projectleider Jurjen Tees uit.

In februari organiseerde Smits Vastgoedzorg een inloopmiddag. Bewoners konden langskomen en hun vragen stellen. Jurjen: “De werkzaamheden lopen tot mei, maar we krijgen nu al positieve reacties. Dankzij de isolatie kunnen de woningen warmte beter vasthouden. Daardoor is het prettiger in huis.”

foto 1foto 3


 

 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer