Stel uw vraag aan ons via de chat

Geplaatst op

Wist u dat u uw vraag aan ons kunt stellen via de chat op de website? Vorig jaar zijn we gestart met een proefperiode van onze chat in de ochtend. Al veel huurders hebben hier gebruik van gemaakt. Vanaf nu verruimen wij daarom de openingstijden van onze chat.

Chat met onze klantadviseur
U kunt op werkdagen chatten met onze klantadviseurs van 8.30 tot 16.00 uur. Op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Liever op een andere manier contact?
U kunt ons ook bereiken op de volgende manieren:

  • Telefoon: 071 589 04 70 (maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.) Buiten kantooruren kunt u ons in noodgevallen bereiken op ons telefoonnummer.

  • Stel uw vraag per e-mail

  • Bezoek onze balie op maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Op vrijdag is onze balie gesloten.


Wij helpen u graag verder!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer