Stel uw vraag aan ons via de chat

Geplaatst op

Wist u dat u uw vraag aan ons kunt stellen via de chat op de website? Vorig jaar zijn we gestart met een proefperiode van onze chat in de ochtend. Al veel huurders hebben hier gebruik van gemaakt. Vanaf nu verruimen wij daarom de openingstijden van onze chat.

Chat met onze klantadviseur
U kunt op werkdagen chatten met onze klantadviseurs van 8.30 tot 16.00 uur. Op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Liever op een andere manier contact?
U kunt ons ook bereiken op de volgende manieren:

  • Telefoon: 071 589 04 70 (maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.) Buiten kantooruren kunt u ons in noodgevallen bereiken op ons telefoonnummer.

  • Stel uw vraag per e-mail

  • Bezoek onze balie op maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 12.30 uur. Op vrijdag is onze balie gesloten.


Wij helpen u graag verder!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer