Vanaf 1 februari werken wij met Mind2Pay

Geplaatst op

Het kan een keer gebeuren: het lukt u niet om de huur op tijd te betalen. Vanaf 1 februari ontvangt u dan een betalingsherinnering via Mind2pay.

Mind2Pay is een nieuw systeem voor onze huuradministratie
Dit systeem regelt onze huuradministratie goed en snel. Dat bespaart ons veel tijd. Dat is fijn, want zo hebben we meer tijd voor persoonlijk contact met huurders die onze hulp nodig hebben. Huurders die de huur altijd op tijd betalen, merken niets van Mind2Pay.

Loopt u achter met uw huur betalen? Dan kunt u op 4 manieren een herinnering van Mind2Pay krijgen:

  • een brief

  • een e-mail van rijnhartwonen@mind2pay.com

  • een sms van +31 970 580 169 78

  • een automatisch ingesproken telefoontje van een belrobot met telefoonnummer +31 970 580 169 78

Wat is een belrobot?
Bij een belrobot krijgt u een telefoontje van +3197058016978. U hoort dan een ingesproken bericht van Mind2Pay. U kunt de belrobot laten weten dat u de huur meteen betaalt. Of om een sms of e-mail met betalingsgegevens vragen. Kunt u niet opnemen? Dan belt de robot later nog een keer.

Maakt u zich zorgen of u de huur (op tijd) kunt betalen of heeft u vragen?
Kijk op rijnhartwonen.nl/ik-huur. U kunt ook direct contact met ons opnemen via incasso@rijnhartwonen.nl of 071 589 04 70. We helpen u graag verder en zoeken naar een oplossing voor uw situatie.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Maak het oplichters niet te makkelijk

Oplichters komen vaak betrouwbaar over. Ze bellen aan, spreken u op straat aan of bellen u op. Zogenaamd namens de bank, de thuiszorg of zelfs om een toiletbezoek voor hun kind. Eenmaal binnen worden op die manier elk jaar vele mensen van hun bezittingen beroofd.
Lees meer

Energiezuinige woningen aan de Kreken

We zijn bijna klaar met het onderhoud aan 52 woningen in De Kreken in Leiderdorp. Sinds begin dit jaar hebben we hard gewerkt om deze huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Lees meer

Problemen met uw buren? Start met buurtbemiddeling

Last hebben van de buren is niet fijn. En toch gebeurt het soms. Harde muziek, gestamp of vervelende geuren: het kan veel invloed hebben op uw woongenot. In veel gevallen is een goed gesprek de oplossing.
Lees meer