Vanaf 1 februari werken wij met Mind2Pay

Geplaatst op

Het kan een keer gebeuren: het lukt u niet om de huur op tijd te betalen. Vanaf 1 februari ontvangt u dan een betalingsherinnering via Mind2pay.

Mind2Pay is een nieuw systeem voor onze huuradministratie
Dit systeem regelt onze huuradministratie goed en snel. Dat bespaart ons veel tijd. Dat is fijn, want zo hebben we meer tijd voor persoonlijk contact met huurders die onze hulp nodig hebben. Huurders die de huur altijd op tijd betalen, merken niets van Mind2Pay.

Loopt u achter met uw huur betalen? Dan kunt u op 4 manieren een herinnering van Mind2Pay krijgen:

  • een brief

  • een e-mail van rijnhartwonen@mind2pay.com

  • een sms van +31 970 580 169 78

  • een automatisch ingesproken telefoontje van een belrobot met telefoonnummer +31 970 580 169 78

Wat is een belrobot?
Bij een belrobot krijgt u een telefoontje van +3197058016978. U hoort dan een ingesproken bericht van Mind2Pay. U kunt de belrobot laten weten dat u de huur meteen betaalt. Of om een sms of e-mail met betalingsgegevens vragen. Kunt u niet opnemen? Dan belt de robot later nog een keer.

Maakt u zich zorgen of u de huur (op tijd) kunt betalen of heeft u vragen?
Kijk op rijnhartwonen.nl/ik-huur. U kunt ook direct contact met ons opnemen via incasso@rijnhartwonen.nl of 071 589 04 70. We helpen u graag verder en zoeken naar een oplossing voor uw situatie.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Tijdelijk Noodfonds Energie weer open

Het Tijdelijk Noodfonds Energie is opnieuw geopend. Ook in 2024 helpt het fonds huishouders met een lager inkomen en een hoge energierekening. In vergelijking met 2023 komen mensen eerder in aanmerking voor hulp. Het Noodfonds helpt om energieschulden te voorkomen. Begin met de situatie check. Dan krijgt u advies over het doen van de aanvraag.
Lees meer

Nieuwe magnoliaboom terug in Leiderdorp

Dinsdag 20 februari hebben Pius Floris, Rijnhart Wonen, de Bomenstichting en gemeente Leiderdorp aan de Boekweitkamp een nieuwe magnoliaboom geplant. De actie volgt na de onbedoelde kap van een magnoliaboom bij de nieuwbouw van de Pinksterbloem eind vorig jaar.
Lees meer